Patizón vyprážaný v cesnakovom syre (fotorecept)
Autor receptu: sonulienka
Dostala som patizóny tak boli dnes na obed.
Postup
- Pripravila som si suroviny-umyla patizóny a nakrájala na tenšie pásiky, očistila cesnak a nastrúhala syr.
- Natrela som ho syrom zmiešaným s jedným vajíčkom a cesnakom a dala do múky.
- Priložila ďalší patizón a dala do vajíčok ktoré som rozšľahala so soľou.
Čiže obalovala som po dva plátky patizónu preto ho treba nakrájať na tenšie pásiky.
- Obalila v strúhanke.
- Takto som si obalila všetky nakrájané patizóny.
- No a začala som vyprážať.
- Vypražená prvá várka a takto som pomaličky vypražila všetky pripravené obalené patóny.
- Podávala som s uvarenými zemiakmi a paradajkovým šalátom.