Papriky v horčicovej omáčke (fotorecept)
Autor receptu: eldina
blíži sa čas grilovačiek a paprík, toto je výborná príloha, ktorej príprava netrvá dlho
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Potrebujeme:/pridala som k základnému receptu aj 2 strúčiky cesnaku , mletú chilli papriku a pažítku/
- papriky nakrájať na kolieska, do hrnca dať variť ocot, cukor, soľ, bobkový list/dala som 4/, pridala som aj cesnak a chilli...v náleve variť papriky asi 20 minút-je potrebné, aby zmäkli, ale neboli ako lečo....:)))
- medzitým zmiešať horčicu s olejom a pripraviť si uzatvárateľné fľašky.../pridala som do horčice aj pažítku/
- zmäknuté papriky scediť a zmiešať s horčicou a olejom..dobre premiešať..
- také horúce plniť do fliaš, nechať vychladnúť a držať v chladničke... nezabudnúť veľkými lyžicami /vidličkami jesť ku grilovanému mäsu..:)))))))))))))...
- * ked budem mať dostatok paprík, predsa len, ešte nie sú najlacnejšie, urobím to z pečených paprík..