Papriková nátierka

Autor receptu: abdul

Receptov na pomazánky existuje veľa. Nech mi je odpustené, ak som niekomu tento ukradol . Tento mi dala švagriná, ktorá túto pomazánku robí každý rok. Dnes v zelenine akcia : paradajky na lečo - 0,29 €, paprika červená na lečo - 0,29 €. No nekúpte to. Feferóny vlastné na okne a tak žiadny problém.

Suroviny

Postup

  1. Paradajky, papriku, cibuľu a feferónky pokrájame na skoro drobno. Kto má rád oheň v ústach, feferónov môže pridať. Pridáme všetky ostatné suroviny. Premiešame. Ja osobne rukou.
  2. Varíme 2 hodiny, aby sa voda odparila. Občas aj pomiešať treba.
  3. Po dvoch hodinách je z toho polovica.
  4. Necháme mierne vychladnúť a dôkladne rozmixujeme . Sterilizujeme 15 minút. Mne dnes vyšlo 9 pohárikov od bývalej detskej výživy.