Pangasius na hubách

Autor receptu: eis4

Tento recept som raz objavila na sáčku od korenia na ryby. akurát som mala všetko doma tak som vyskušala. odvtedy rybu inak nerobím. strašne nám chutí

4
porcie
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. jednotlíve porcie pangasia pokvapkajte citronovou šťavou a zo všetkých strán dokladne posypte koreniacou zmesou. nechajte v chlade 15 min odležať.
  2. Na rozohriatom oleji ryby z oboch strán opečte do zlatista,vyberte a udržujte teplé
  3. Vo výpeku rozpustíte maslo a speňte na ňom najemno nakrájanu cibulu.Pridajte nakrájané huby,lyžicu koreniacej zmesy a duste asi 10 min
  4. Rybu vložte späť na panvicu,navrch poukladajte plátky syra a krátko prehrejte,až sa syr začne rozpušťať. podávajte z opekanými zemiakmi. dobru chuť :-)