Pangasius na hubách
Autor receptu: eis4
Tento recept som raz objavila na sáčku od korenia na ryby. akurát som mala všetko doma tak som vyskušala. odvtedy rybu inak nerobím. strašne nám chutí
4 porcie |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- jednotlíve porcie pangasia pokvapkajte citronovou šťavou a zo všetkých strán dokladne posypte koreniacou zmesou. nechajte v chlade 15 min odležať.
- Na rozohriatom oleji ryby z oboch strán opečte do zlatista,vyberte a udržujte teplé
- Vo výpeku rozpustíte maslo a speňte na ňom najemno nakrájanu cibulu.Pridajte nakrájané huby,lyžicu koreniacej zmesy a duste asi 10 min
- Rybu vložte späť na panvicu,navrch poukladajte plátky syra a krátko prehrejte,až sa syr začne rozpušťať. podávajte z opekanými zemiakmi. dobru chuť :-)