Ovseno-slaninkové fašírky so zeleninou (fotorecept)
Autor receptu: marianne
Moje obľúbené. Najlepšie sú na studeno. Výborné sú aj s kuracím mäskom z polievky, ale dnes bola chuť na slaninové.
13 ks porcií |
10-15 minút príprava |
30 minút na 200 °C |
Postup
- Suroviny nachystáme s orestovanou slaninkou na cibuli. Koreniny aj bylinky si môžete namiešať podľa chuti. Dávam, čo mám momentálne k dispozícii.
- Poriadne vymiešame.
- Šúpeneme ich na pečiaci papier, potrieme ešte výpekom zo slaninky a nech sa pečú na 200 stupňov 30 minutiek. Tak jednoduché to je. Chutia aj mäsožravcom, také červené sú od cvikle.:-)
- No a na balkóne mi rastie koriandová plantáž, tak som posypala ňou.