Obyčajné mäso v alobale
Autor receptu: pavelnemecko
Tak som sa musel na základe uverejnených receptov naštvať./Použijeme repkový olej od
spoločnosti Palma/.Nech tam inzerent dá rovno šaržu!!!Ale k receptu na fajn papaníčko.Nie
je to náročné,ale veľmi jednoduché a chutné.
6 porcií |
20 minút príprava |
50 minút na 170 °C |
Postup
- Zemiaky nakrájame na koliečka.Krkovičku na rezne-asi tak.
Alobal nastriháme asi na 25x30 centimetrov.Natrieme masťou/potiažne olejom/,naukladáme zemiačky,na vrch hodíme krkovicu,posypeme soľov,čiernym korením a trošku kari korenia/to ľúbia deti/.Zasypeme koliečkami cibule/ostane to trošku sladké/hodíme cesnak a pokmínime mierne.Zabalíme to ako batoh/aby z toho výpek nevytiekol/.
- Takto mnoho batohov hodíme na pekáč a pečieme.
A to je všetko!Pečieme asi 50 minút na 170 supňov.
- Rodinka Vám bude vďačná,za tak chutné jedlo.