Obyčajné mäso v alobale

Autor receptu: pavelnemecko

Tak som sa musel na základe uverejnených receptov naštvať./Použijeme repkový olej od spoločnosti Palma/.Nech tam inzerent dá rovno šaržu!!!Ale k receptu na fajn papaníčko.Nie je to náročné,ale veľmi jednoduché a chutné.

6
porcií
20 minút
príprava
50 minút
na 170 °C

Postup

  1. Zemiaky nakrájame na koliečka.Krkovičku na rezne-asi tak. Alobal nastriháme asi na 25x30 centimetrov.Natrieme masťou/potiažne olejom/,naukladáme zemiačky,na vrch hodíme krkovicu,posypeme soľov,čiernym korením a trošku kari korenia/to ľúbia deti/.Zasypeme koliečkami cibule/ostane to trošku sladké/hodíme cesnak a pokmínime mierne.Zabalíme to ako batoh/aby z toho výpek nevytiekol/.
  2. Takto mnoho batohov hodíme na pekáč a pečieme. A to je všetko!Pečieme asi 50 minút na 170 supňov.
  3. Rodinka Vám bude vďačná,za tak chutné jedlo.