Moja sviečková omáčka

Autor receptu: renka73

Suroviny

Postup

  1. Mäso pokrájame na plátky.Zeleninu očistíme a nastrúhame.Do hrnca dáme zeleninu,mäso,korenie,bobkový list,soľ,cukor,zalejeme vodou a varíme do úplného zmäkknutia mäsa.Hovädzie varím samostatne lebo to sa varí dlhšie a až potom dám zeleninu.
  2. Keď je mäso hotové tak ho vybereme.Aj bobkový list aj všetko korenie,rozmixujeme a pridáme mlieko.Mlieko nám.krásne zjemní omáčku.
  3. Z vody a múky spravíme záhustku a vmiešame do zeleniny.Pridáme citron,podľa chuti ešte prisolíme alebo pridáme cukor.Povaríme ešte minútku a hotovo.
  4. Kto chce može mäso vrátiť do omáčky ja ho tam dávam.