Mletý rezeň - špeciál (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
Nieje ,,rezeň,, ako rezeň .... tento je mäkší , šťavnatejší ...no proste pre fajnovejší mlsné huby
30 - 40 minút príprava |
5 - 10 minút tepelná úprava |
Postup
- potrebné suroviny
- mäso si 2 - 3 x zomelieme, pridáme vajíčko, soľ alebo vegetu, čierné korenie, horčicu a pokrájané cibuľové cíbyky
- jednu smatanku a postrúhaný syr
- premiešame, zakryjeme fóliou a uložíme do chladničky ....... smätanka zjemní chuť mäsa a je mäkšie šťavnatejšie
- na druhý deň primiešame rožky namočené v mlieku ( nieje nutné )
- a formujeme si rezne ktoré obalujeme v strúhanke alebo aj v trojobale ..... pre lepší efekt možno rezne vytláčať do formiček rôzných tvarou
- DOBRÚ CHUŤ