Mediteránska ryba (fotorecept)
Autor receptu: egreska
Tento receptík ma toľko pozitív , že sa sem ani nezmestia napísať...
3-4 porcie |
5 minút príprava |
15-20 minút tepelná úprava |
Postup
- Cibulku si orestujeme na oleji,neskor pridame cesnak.Kto ma rad pikantné,môže si pridat aj nakrajanu chilli papričku.
- Zaprašime ml.červenou paprikou,mletou rascou a premiešame.
- Pridame plechovku paradajok a papriku.Ak použijete čerstve paradajky,podlejte to asi 1 dcl vody.Ak to budete robit so zemiakmi, tak ich pridajte teraz.
- Dochutíme to koreninami a bylinkami a pridame čierne olivy.Chvílu podusíme..
- ..a pridame nakrajané filety na väčšie kocky.Zakryjeme a dusíme asi 5 minut.
- Odstavíme a pridame vňať..Hotovo !!