Kuracie prsia s ananásovou omáčkou

Autor receptu: pampelisa2

Recept ma naučila jedna spolubyvajúca tenkrát v Dubline. Jako to býva ohrňala som nos nadtýmto skvelým jedlom a dnes mi nesmie chýbať v jedálníčku. A tak sa s Vami rada o recept podelím..

30 minút
príprava

Postup

  1. Ciblľu pokrájame na jemno, a speníme do ružova, pridáme na kocky pokrájané mäsko a sprudka opražíme a podlejeme troškou vody a dusíme.Medzitým si scedíme ananás..
  2. Ked máme masko makké pridáme ananás a spolu dusíme do makka. Medzitým si pripravíme 1/2 litrový pohár, kde dáme pochuťkovú smotanu, 2 PL polohrubej múky a ananásovú šťavu, mlieko podľa potreby.
  3. Keď máme všetko makke vylejme tam smotanovú zátrepku a necháme to celé prejsť varom..Nakoniec dochutime solou, mletým čiernym korením a vegetou. Prajem všetkým dobrú chuť je to výborná pochúťka:)