Karamelová voda na rezance (cestoviny, šúľance) (fotorecept)

Autor receptu: matavarecha

je to rýchly a pomerne lacný a hlavne sladký recept...

10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Cukor upálime na karamel dohneda, zalejeme teplou vodou, pridáme vanilkový cukor, škoricu, postrúhanú citrónovú kôru, a všetko spolu uvaríme. Rezance (cestoviny, šúľance) uvaríme precedíme. Posypeme mletým makom alebo nasekanými orechmi a polejeme karamelovou vodou.
  2. cukor upálime
  3. na karamel
  4. zalejeme vodou, pridáme vanilkový cukor, škoricu a citrónovú kôru a uvaríme
  5. uvaríme cestoviny alebo šúľance a posypeme orechmi a zalejeme karamelovou vodou
  6. s domácimi rezancami sú mňam mňam