Havajské morčacie prsia (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Dnešný sviatočný obed... Už iba dodám, že prsia som plnila šunkou, syrom a ananásom.
10 porcií |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Morčacie prsia som umyla, osušila a pripravila som si fóliu, aby som ich mohla trošku naklepať...
- Po rozklepaní všetkých kusov, som ich osolila a okorenila...
- Uložila som plátky šunky, položila som 2 plátky syra a na syr som uložila kocky ananásu. Ananás som znova prikryla plátkami šunky, aby mi to držalo pekne pokope.
- Zrolovala... Polovicu som obalila vo vajci a strúhanke a polovicu som opiekla na panvici zo všetkých strán. Tie opečené sa mne lepšie páčili, bola krajšia kresba plnky.
- Opečené a vypražené som vybrala na tanier a nechala som 15 min odpočívať...
- Pokrájala. Toto boli opekané prsia...
- Pokrájala som i tie, čo boli vyprážané.
- Je medzi nimi rozdiel na pohľad, ale chuťovo sú všetky výborné.
- Pokiaľ sa opekali prsia, pripravila som si aj prílohu.
- Uložila na taniere a podávala som k nim uhorkový šalátik. Prajem vám dobrú chuť.
- A po dobrom obede aj jahodová zmrzlina so šľahačkou.