Havajské morčacie prsia (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Dnešný sviatočný obed... Už iba dodám, že prsia som plnila šunkou, syrom a ananásom.

10
porcií
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Morčacie prsia som umyla, osušila a pripravila som si fóliu, aby som ich mohla trošku naklepať...
  2. Po rozklepaní všetkých kusov, som ich osolila a okorenila...
  3. Uložila som plátky šunky, položila som 2 plátky syra a na syr som uložila kocky ananásu. Ananás som znova prikryla plátkami šunky, aby mi to držalo pekne pokope.
  4. Zrolovala... Polovicu som obalila vo vajci a strúhanke a polovicu som opiekla na panvici zo všetkých strán. Tie opečené sa mne lepšie páčili, bola krajšia kresba plnky.
  5. Opečené a vypražené som vybrala na tanier a nechala som 15 min odpočívať...
  6. Pokrájala. Toto boli opekané prsia...
  7. Pokrájala som i tie, čo boli vyprážané.
  8. Je medzi nimi rozdiel na pohľad, ale chuťovo sú všetky výborné.
  9. Pokiaľ sa opekali prsia, pripravila som si aj prílohu.
  10. Uložila na taniere a podávala som k nim uhorkový šalátik. Prajem vám dobrú chuť.
  11. A po dobrom obede aj jahodová zmrzlina so šľahačkou.