Gazdovské cestoviny

Autor receptu: dadecova

Voľakedy som si objednala domov, cestoviny ale boli strááášne štipľavé ale veľmi dobré. Tak som ich doma vyskúša podľa seba. Vydarili sa !

30 minut minút
príprava
30 minut minút
na 200  °C

Postup

  1. Nevedela som že či si predvarím cestoviny alebo dám neuvarené a nato omáčku, ked som to zaliala smotanou bolo jej dosť tak tie cestoviny by sa v tom uvarili, si myslím. Ale tým pádom by sa dlhšie piekli. To tak na úvod, lebo viem že niektorí to tak robia :D
  2. Táákže uvaríme cestoviny, odložíme na bok. Do panvice si dáme cibuľu, klobásku a slaninku. Troška po smažíme dáme čierne korenie a soľ. Pridáme pretlak a bazalku. Malé paradajky pridáme nemusíme ja som mala pár v chladničke. A kto má rád štipľavé čili papričku.
  3. Na konci všetko pomiešame a zalejeme smotanou, pridáme na strúhaný syr. Piekla som to 30 minút. Brú chuť každému kto to vyskúša. :) p.s čoho, koľko som neuviedla, každý zapeká v inom a každý by mal odhadnúť čoho tam chce viac či menej podľa vlastnej chuti