Francúzska cibuľa (fotorecept )

Autor receptu: jerica

@jerica inšpirovala som sa @cistinka receptom a pri rozhovore so @sovka , mi povedala , že to je francúzka cibuľa , tak si to pozrite , použila som ju na krízovú polievku so zemiakovým knedlíkom.

6
porcií
5 minút
príprava
3 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zoberieme strúhadlo V zabijak , ja tomu tak hovorím , už neraz fikla som si prst,nastavím si na jemné strúhanie , cibuľku sa snažím strúhať na kolieska ,
  2. nastrúhanú cibuľu som si dala na papier na pečenie , posypala hladkou múkou a ...
  3. obalenú cibulu s hladkou múkou dáme do rajnice s horúcim olejom FRITOL ,
  4. keď cibuľka dostane zlatistú farbu , vyberiem a dám ...
  5. na papierovú utierku , osolím , hotovo