Dobré rezne (fotorecept)
Autor receptu: gabusik
Tento recept mám od maminky, doma ich máme veľmi radi, dokonca aj moje deti, ktoré
mäso veľmi nemusia.
30 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso si nakrájame na malé kúsky (ja som použila 2 kuracie prsia a 2 stehná) a dáme do väčšej misy.
- Cibuľu nakrájame na mesiačiky a spolu s vajciami pridáme k mäsu.
- Postupne pridáme ostatné suroviny. Nakoniec zmes zahustíme Solamylom a dáme aspoň na 1 hodinu do chladničky.
- Lyžicou kladieme zmes na rozpálenú panvicu do tvaru placky a opekáme do zlata z oboch strán. Ako prílohu robím zemiakovú kašu a namiesto zeleninového šalátu je v zime vynikajúca domáca cvikla s kapustou ako inak od maminky.