Čili kuracinky v zemiakovej placke
Autor receptu: hanee
Keď máte na prípravu večere v chladničke len dve kuracie prsíčka ,o)
2 porcie |
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na kocky.
Na panvici rozohrejeme trochu oleja vložíme kuracie prsia. Necháme zatiahnuť, občas premiešame, mäsko by malo byť zo všetkých strán biele.
- Pridáme, soľ a korenie. Mäsko pustí vodu, ktorú treba nechať odpariť.
- Keď sa šťava z maska odparí, mäsko treba nechať trocha prichytiť, do hneda.
- Prilejeme chilli omáčku, premiešame a vypneme. Ak je viac chilli ako sweet, tak ako moja, chuť môžete doladiť lyžicou medu.
- Hotovou zmesou plníme zemiakové placky, na tie verím že každý z vás má svoj najlepší odskúšaný recept .o) Ten môj ani nepridávam, lebo je okresaný na žlčnikársku verziu a zasa by sa tu mnohí čudovali, čo mi tam všetko chýba a prečo tam pchám to čo tam je .o))
- Pôvodne mal byť aj zeleninový šalát, ale kedže sa placky povážlivo míňali, schmatla som len konzervu kukurice a uchmatla si svoj podiel .o))