Chrumkavá špargľa s parmezánom (fotorecept)
Autor receptu: zirafninka1
Postup
- Špargľu zbavíme drevnatých koncov. Ja som použila na tento recept len cca 5 cm vrcholky špargle, ale použiť môžeme celú. Do misy nastrúhame parmezán. K nastrúhanému parmezánu pridáme strúhanku, zomelieme čierne korenie a pridáme soľ. Ja som použila sušené bylinky a kryštáliky soli v mlynčeku. Všetko premiešame.
- Vaječný bielok vidličkou rozmiešame. Špargľu namočíme v bielku
- a hneď preložíme do misy s parmezánom a strúhankou. Obalíme.
- Ukladáme na mriežku alebo plech vystlaný papierom na pečenie.
- Pri 220 °C pečieme cca 15 minút.
Inšpirované receptom zo stránky http://www.howsweeteats.com/