Černoškine prsia

Autor receptu: asimilovana13

Tento koláčik sa ku mne dostal od kolegynky, trošku som obmenila korpus a zožala som s ním veľký úspech všade kam som ho priniesla ;o)) Niektoré osôbky krém pomenovali ako "orgazmový" a mužov zaujme už len ten názov ;o)) skutočne stojí za to vyskúšať ho...

25
porcií
90 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Postup

  1. Vajíčka vyšlaháme s cukro, pridáme kakao, múku, prášok do pečiva, olej, vymiešame, a pečieme na vymastenom a vysypanom veľkom plechu ccc25 min pri teplote 180, kým sa nám nezačne odlepovať od krajov, vtedy je na 100% upečený
  2. mlieko, puding, žltka a cukor uvaríme na hustú kašu, do plovychladnutej vmiešame nescu, rozpustenú v KL vody, citronovú šťavu a heru vyšľaháme do hladučkého krému
  3. pripravíme si Punč z; vody,cukru, rumu a citronovej šťavy, polovicou polejeme vychladnutý korpus, v druhej budeme namáčať poškotky... Na poliaty korpus navrstvíme krém, naň ukladáme namočené piškoty- vždy 2 vedla seba pekne ako prsia /na veľký plech vám vyjdú 3 rady a asi 8 riadkov/
  4. Čokoládu rozpustíme nad parou s 2 PL oleja a potierame ňou pripravený koláč, aby sa nám čokoláda udržala aj na kopčekoch a nestiekla nám, na káždý kopček dáme hrozienko ako bradavku ;o)) KOláč dáme vychladiť tak na 3 hodky a potom ho krájame tak,aby v každom kúsku boli dva kopčeky ako prsia ;o))