Bucatini s mrkvou a hovädzím mäskom (fotorecept)
Autor receptu: janocka84
Spracovávala som mrkvu zo záhrady, tak som ju rovno zakomponovala aj do obedného
menu.
Postup
- Nachystáme si suroviny. Ja som použila bucatini, pretože ich mám rada, ale môžete použiť v podstate akékoľvek iné.
- Nakrájame si cibuľku na drobno a mrkvu na kolieska. Na oleji osmažíme cibuľu a do druhého hrnca dáme variť vodu na cestoviny.
- Ja mám vo zvyku cestoviny takejto dĺžky prelomiť na polovice. Dáme ich variť a osolíme vodu.
- Do cibuľky dáme popražiť mrkvu.
- Pridáme mleté mäso, osolíme, pokoreníme a za stáleho miešania popražíme.
- Pridáme kečup, alebo paradajkový pretlak a majonézu a zamiešame. Po chvíľke pridáme pol konzervy bielej fazule v pretlaku.
- Cestoviny scedíme, prepláchneme studenou vodou a prekvapkáme olejom, aby sa nelepili. No a môžeme servírovať. Dobrú chuť.