Bravčové rebierko s ružičkovým kelom (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Dnešný obed som pripravila z domáceho rebierka na ružičkovom keli...veľmi chutný obed..

3
porcie
60 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravila som si bravčové rebierka...umyla a osušila..
  2. na panvicu som dala bravčovú masť, nechala som ju rozohriať a rebierko som opiekla zo všetkých strán..
  3. výpek som vyliala do hlbšej panvice, pridala som pokrájanú cibuľu, opiekla ,pridala červenú mletú papriku a podliala troškou vody...
  4. do pripraveného základu som vložila rebierka...osolila som ich,posypala celou rascou a mletým korením..
  5. po chvíľke dusenia, som pridala aj očistené a umyté kelové ružičky...pridala som troška vody a dusila pod pokrievkou 50min. potom som v troške vody rozmiešala 1 KL. múky a pridala k omáčke...povarila a dochutila...pokiaľ sa rebierka dusili, uvarila som si zemiaky, ktoré som pokrájala na kolieska...
  6. hotové rebierka, som preťala na polovicu...
  7. všetko bolo hotové...uložila som na taniere...ozdobila zeleninou....dobrú chuť..