Bravčové plnené roládky v parnom hrnci (fotorecept)
Autor receptu: bibia1
12 porcií |
25 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup- Bravčové plátky dobre naklepeme, osolíme, okoreníme bazalkou, korením gyros, rozmarínom z oboch strán
- Jednu stranu, vnútornú natrieme ešte francúzskou horčicou.
- Pripravíme si plnku z prísad: Všetky suroviny nakrájame nadrobno a zmiešame s horčicou.
- Na horčicové plátky poukladáme slaninku a navrstvíme plnku,
- stočíme do rolád,
- zavinieme do potravinárskej fólie a uložíme na dosku varného hrnca.
- Parný hrniec pripravíme na varenie, nastavíme 60 min. na časovači a dáme "pariť".
- 30 min. pred dokončením pridáme zemiaky nakrájané na štvrťky, osolené a posypané korením na grilovanú zeleninu. Zaznie gong a môžeme podávať, dobrú chuť.
|