Bravčove mäso na zelenine so smotanou

Autor receptu: mimka946

Náš včerajší nedeľný obed ktorý podľa pravidiel višiel na mňa :)

Postup

  1. Mäso nakrajame na platky a vyklepeme. Opečieme z prudka na oleji.1/2 mrky a 1/2 petržlena nastruhame.
  2. Vo výpeku spenime cibuľu,pridame nastruhanu mrkvu a petržlen.Pridáme do hrnca aj ostatnu zeleninu nakrajanu na kolieska.
  3. Miešame dokým mrkva nepusti farbu. Poukladame na vrch plátky mäsa, podlejeme a dusime.
  4. Neskôr osolime a okoreníme a uz len dusíme do mäkká. Ked je mäso mäkké pridame hrašok a chviľku povarime.
  5. Smotanu rozmiešame s hl.mukou a pridáme do omáčky. Nechame zovriť. Odstavime a pridame maslo a štavu z citronu.
  6. Podávame s knedľou :)