Pečené bravčové karé

Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami

Autor receptu: elena92

Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.

3
porcie
20 minút
príprava
45 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Plátky mäsa naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme, potrieme olejom, posypeme majoránkou a uložíme na hodinu do chladničky.
  2. Každý plátok mäsa osobitne položíme na kúsok alobalu potretého olejom. Na mäso poukladáme plátky paradajok a syra. Do stredu vložíme špáradlo, aby sa neprilepilo o alobal.
  3. Mäso dôkladne zabalíme, aby z neho nevytekala šťava a pečieme 45 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  4. Vhodnou prílohou je napr. zemiakové pyré, ale medze sa nekladú.