Bôčiková paštéta (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Vyskúšajte, je ozaj výborná.

Postup

  1. Umyjeme koleno,bôčik a kožky, a dáme variť do hrnca asi 1,1/2 hodiny.
  2. Po uvarení z kolena kožku stiahneme a ostatok pomelieme na mäsovom mlynku.Kožka s kolena sa nemelie ,lebo je tvrdá.Pridáme vajcia.
  3. Medzi tým kým zomelieme mäsko,tak si necháme cibuľu spražiť do červená,ale dáme pozor,aby nezhnedla,lebo by zhorkla a masť by sa prepálila.
  4. Pridáme horčicu,pretlak,soľ,peper a asi 1 pl vegety.Premiešame.
  5. precedíme vývar s mäsa a postrúhame muškatový orech.
  6. a taktiež precedíme opraženú cibuľu.Cibuľu vytlačíme od mastí a zahodíme.Premiešame.
  7. Potom to ponorným mixérom rozmixujeme a plníme do malých fľaštičiek,uzatvoríme a asi 3/4 hodiny sterilizujeme.