Avokádový šalát s kuracím mäsom
Autor receptu: redakcia
Či už sa rozhodnete pre kučeravý šalát frisée, čoraz obľúbenejší polníček alebo ostrejšiu rukolu, neoľutujete.
Šaláty z kuchyne známeho Marcela Ihnačáka sú skrátka úžasné.
4 porcie |
15 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Avokádo olúpeme a nakrájame na kocky. Kuracie prsia nakrájame na kocky, ochutíme a orestujeme. Paradajky zbavíme dužiny a nakrájame na pásiky, šalát umyjeme a čili papričku zbavíme semienok a nakrájame na tenké
pásiky, jarnú cibuľku tiež nakrájame na tenké pásiky.
- Všetky suroviny dáme do misy, pokvapkáme citrónovou šťavou, olivovým olejom a ochutíme.
- Potom zľahka premiešame a rozdelíme na taniere.