Akuri - parsi praženica

Autor receptu: 2010

Kazdy sme iny na cestach, dakdo si berie plne auto aby sa nemusel rozlucit s domacou stravou. Su taky ako ja co sa tesia aby vyskusali vsetko ine. Aj tento recept na prazenicu ktoru robili nedavno na ranajky v hoteli. Takze akuri - parsi prazenica.

10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Vsetku zeleninu nakrajame na drobno
  2. Na troche oleja oprazime na drobno nakrajanu cibulu a cerstvy zazvor s trochou mletej kurkumi. Pridame na drobno nakrajanu paradajku a feferonky ( ja som dal 2 ) a chvilu podusime.
  3. Vajicka dobre rozmiesame s dvoma lyzicami mlieka. A vylejeme do zeleninovej zmesi. Ochutime sol, korenie. A spravime rychlo riedku prazenicu.Odstavime z plamena a vmiesame posekanu koriandrovu vnat a prizdobime cerstvymi zrelymi paradajkami.