PRÍLOHA VARECHA 9/2024:
Rýchle mňamky z lístkového cesta

Redakcia Varecha.sk, 29. februára 2024     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na jednoduché a rýchle slané pochúťky z lístkového cesta vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 1. marca.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť rýchle slané pochúťky z lístkového cesta, ktoré sú chutné a jednoduché na prípravu.

Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na točence s olivovo-ančovičkovou pastou, párky v lístkovom ceste s pizza korením či najjednoduchšie a najrýchlejšie syrové pagáče.

Dozviete sa aj, ako si doma urobiť vlastné lístkové cesto, aj ako ho uchovávať, čím ho plniť a ako urobiť obľúbené snacky do ruky.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.



Tieto recepty na slané chuťovky z lístkového cesta nájdete v prílohe Varecha


- Točence s olivovo-ančovičkovou pastou
- Párky v lístkovom ceste s pizza korením
- Najjednoduchšie a najrýchlejšie syrové pagáče
- Jednohubky z lístkového cesta
- Plnené taštičky z lístkového cesta
- Kuracia zmes na spôsob karí v miske z lístkového cesta
- Slimáky s drvenými paradajkami, cesnakom a tofu
- Koláč s cuketou a so žltou fazuľkou
- Mini pizza s paradajkami a s camembertom

Prílohu Varecha nájdete v piatok 1. marca v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist