Príloha Varecha 44/2023:
Skvelé vyprážané sladkosti

Redakcia Varecha.sk, 2. novembra 2023     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na skvelé vyprážané sladké pochúťky vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 3. novembra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť vynikajúce vyprážané sladkosti. Na 8 stranách v nej nájdete v nej najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na saské tvarohové placky, ananásove krúžky so škoricou či vyprážané strunky.

Dozviete sa aj tipy na skvelé polevy a plnky, aj na čo si pri príprave vyprážaných sladkostí dať pozor, aby sa vydarili.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a najlepšie recepty z TV Varecha.



Tieto recepty na vynikajúce vyprážané sladkosti nájdete v prílohe Varecha


- Saské tvarohové placky
- Ananásove krúžky so škoricou
- Vyprážané strunky
- Vrkôčiky z tvarohového cesta posypané škoricou
- Churros s čokoládovou penou
- Jablkové pirôžky
- Nadýchané šišky z cesta z chladničky
- Vysmážané guľky z odpaľovaného cesta s čokoládovou omáčkou
- Cronuty

Prílohu Varecha nájdete v piatok 3. novembra v denníku Pravda.


* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...



Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist