PRÍLOHA VARECHA 13/2024:
Veľká noc pre gurmánov

Redakcia Varecha.sk, 27. marca 2024     3 minúty čítania

Varecha s odskúšanými receptami na najlepšie recepty na veľkonočné menu vychádza ako príloha denníka Pravda už vo štvrtok 28. marca.

Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť veľkonočné menu, ktoré bude určite chutiť aj náročným stravníkom. Na 8 stranách v nej nájdete najlepšie recepty z nášho portálu Varecha.sk, napríklad na veľkonočnú pečenú šunku s medovo-horčicovou glazúrou, na králika na cesnaku pečeného s údeným bôčikom či na polievku z údeného mäsa.

Dozviete sa aj, čo jedia počas Veľkej noci v iných krajinách, aj tipy na pohostenie pre šibačov, kamarátov aj pre rodinu.

Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a to najlepšie z TV Varecha.



Tieto recepty na veľkonočné menu pre gurmánov nájdete v prílohe Varecha


- Veľkonočná pečená šunka s medovo-horčicovou glazúrou
- Králik na cesnaku pečený s údeným bôčikom
- Polievka z údeného mäsa
- Veľkonočná plnina
- Šunkovo-syrové kocky s paprikovým želé
- Veľkonočná hrudka - syrec
- Veľkonočný vajíčkový šalát s jablkami
- Trojfarebný koláč k veľkonočnej šunke
- Pečené jahňacie stehno s rozmarínovými zemiakmi

Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 28. marca v denníku Pravda

* * *

Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.

Predplatné piatkovej Pravdy

* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...


Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, tablet či smartphone) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk






Diskusia k článku







 



TOPlist