Varenie

Valentinska torta

simonkamatkova - fotkasimonkamatkova, 1. februára 2013

Rozmyslate čo dat svojej polovičke na valentina čo tak nejaku
prekrasnu valentinsku tortu ?

@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
ja budem robiť valentínsky steak, sacherkou by som potešila seba :-)
anina6
tej sacherke by som sa aj veru potešila, no mojej polovičke asi niečo jablkové, to má (okrem mňa samozrejme) veľmi rád. alebo možno aj krémeš uvidíme.
silvia68
Myslím že ja mu úplne postačím, ešte nejaký ten božtek a bude spokojnosť na oboch stranách. Ale deň predtým máme 25. výročie svadby a to už bude iná oslava. Sacherka je tiež moja obľúbená sladkosť.
sovka62
Za seba môžem napísať, že sa odmietam podieľať na novodobom výmysle pod menom "Valentín". Hooodne dlho sme sa bez takého sviatku obišli, načo aj, kto miluje, miluje každý deň, akékoľvek srdce z čokolády to neovplyvní.
Veď sa spamätajme! Vianoce aj Nový rok za nami, do Veľkej noci ďaleko, v obchodoch sa dokopy nič nedeje, tržby nič moc, tak treba zákazníkov zblbnúť a prilákať do obchodu. Číro čistá komercia, na tomto sa nezúčastňujem.
irenaw
darčeky si nekupujeme, ale spravíme si pekný večer. pri rôznych príležitostiach, tak prečo nie aj na Valentína :-)
9153_1557420417 - profilový obrázok
pn
pn
presne ako napisala @sovka62 ,my mame "Valentina" kazdy den!!! :)
prdelinka
ja tomu môjmu spravím srdiečkové párky(ak budeme mať párky :-D ),na obed šnicle( asi len 2,nech sa neochváti ) alebo španielske vtáčky...tie miluje :-) nič mu kupovať nebudem,lebo nemám začo,takisto ako on mne.
evanaaa
Takisto, ako @sovka , ani si nespomenieme, máme iné starosti, to je sviatok skôr pre mladých, namám rada také "dovozové" sviatky a podobne.
hubata
jééžišii .... už zasa straší Valentýn? Je to len biznis tak ako halowen, Vianoce, Veľká noc, Mikuláš a pravá podstata týchto sviatkov sa vytráca. Veď za 10-20 rokov sa musia títo mladí potkýňať doma o záľahu vankúšikov, plyšákov, všelijakých krabičiek, príveskov, t.j. gýčov.

Čo takto vlastnoručne ušiť vankúšik, urobiť krabičku, prívesok, vajíčko?
Páči sa mi aspoň to, že tu na vareche sa hovorí o jedle: párky v tvare srdiečka, valentínska torta ......
simonkamatkova
Prečo by ja mam valentin rada a čo ked s alubite kazdy den ale je to den zalubenych a prekvapit ho niečim čo ho poteši je podla mna super a manzel ked už je s vami dlho takemu pekvaeniu by sa určite tešil
medulienka122
absolútne nerozmýšľam, také "vydumané" akože sviatky mi môžu byť ukradnuté...Ešte keby som tak bola tak mladá, a zaľúbená...:-))nepoviem. (Ale - mládež, nepočúvajte ma, hovorí zo mňa záááááááááávisť,fuj!)
medulienka122
P.s., aj ja by som prijala plyšáka, aspoň by ma niečo teplučké a mäkučké zohrievalo:-)))
dorenika
my s priatelom budeme mat 1. vyrocie takze valentin nevalentin nejako to uz oslavime ale inka si tiez myslim ze je to sviatok obchodnikov aby vyplnili miesto medzi vianocami a velkou nocou
ocko
my s muzom budeme mat 40.vyrocie od svadobnych zvonov pridu deti a sest vnucat tok bude veselo ach ako tan cas leti

arasidka
no... čo by som mu dala, čo by som mu len dala.....Už vieeeeem... celý deň mu dám pokoj..... no čo už vieš lepšieho po 42. rokoch dať?
zuzik01
a ja ked som doma na Slovensku, snazim sa kupit kvietku pre mamu a najlepsiu kamaratku... ale co otcovi?
gordonko
VALENTIN = biznis pre obchodníkou ..... dnes si budeme dávať dárky a na druhý deň mi bude trhať vlasy ---- vlastne nie ,,,už ma one pripravila