Varenie

Salonky-ako plnka

tati2008 - fotkatati2008, 15. januára 2011

Mame salonky este od Vianoc,ale mne nechutia.Dnes som robila parene buchty a ako plnku som dala 1/2salonky.Je to netradicne,ale vyborne.Najlepsie su horuce,vtedy je plnka tekuta.Salonkami mozme naplnit aj kysnute buchty.

@zareaguj


Diskusia k téme

lianka
Výborný nápad. Ja zvyknem do buchiet dávať kocku varovej čokolády. Je to výborné. Vyskúšaj!
tati2008
Cokoladu davam uz velmi davno.Svokra davala scedene kompotove marhule a tiez,rozne druhy ovocia-naposledy mrazene slivky.Mnam.
teodora
Vďaka za výborný nápad,akurát sme s manželom dnes riešili, čo s nimi.Aj keď máme radi sladké, salonky na odbyt nejdú. tak skúsim .
marianne69
....ani vo sne by ma to nenapadlo,ale vyskusam urcite:-)))co vy vsetko nevymyslite...vyborny napad,u nas sa so salonkami tiez vzdy trapim sama,je mi ich luto vyhodit,tak ich pojedam aj s dukatmi ku kave...
dorisa
Ja mám tiež dva sačky kokosových saloniek,tak vyskušam,ale to by bolo vela tych buchiet, tak, dávajte dalšie nápady,prosím. neviem, načo som ich vobec kupila:((((
sovka62
Ja som vo štvrtok do parených buchiet napchala kúsky vianočnej kolekcie. Nikdy to nekupujeme (pretože nejeme), ale ako každý rok aj teraz sa u nás napokon ocitla jedna kilová a druhá polkilová krabica. Tak čo s nimi? A v tých parených buchtách boli celkom jedlé.
hubata
Ježišíííí dievčatá, ale ste šikovné, nikdy by mi to nenapadlo! Skvelý nápad.
arasidka
no teda, a to napíšeš až teraz? Nám okrem stromčeka a elektrických sviečok nezostalo nič.
babidka
to ma nenapadlo davat to ako plnku -a to som uz davala ako plnku vselico:-) ale aspon tie salonky vyuzijem ...
zdezda
fantázia, ďakujem za nápady, ja väčšinou salónky ne kupujem, no tiež ich opäť mám a rozdávam ich cudzím deťom :-)
torticka
Ja kolekcie a salónky dávam sebe do bruška a pomôžem aj mužovi. Ale on o tom nevie.
tati2008
Tesi ma,ze som dala tip,,co so salonkami"?Skoda vyhodit,ked sa daju zuzitkovat.A ked nie,nechat na dalsie Vianoce a uz nekupovat na stromcek.Neskazia sa,len stvrdu.(nie s tekutou plnkou)Skuste aj gumene cukriky a cukriky marschalou(moja mala ich nema rada).Dakujem za Vase ohlasy.
danila
salonky a zbytky bonboniery, ktoré nejdú na odbyt dávam do maffiin, najprv dám trocha cesta potom salonku alebo bonbonieru a znova cesto.Salonka či bonboniera sa pri upečení roztopí a je to...treba vyskúšať.Niekedy dám nasekané kúsky saloniek či bonboniery aj do bábovky, fantázii sa medze nekladú...
hubarka35
super nápad tie salonky,ja zas do babovky,maffin dávam tu hroznu coko hmotu z mikulašov,zajacov-nekupujem to,ale ked mala dostane v skolke atd....ani to neje je to nechutné,ked to nie je dobrá cokoláda....tak takto sa to zužitkuje....
evanaaa
Nno, ja by som salonky pojedla aj sama, keby som mohla, najradšej som mla tie klasické, fondánové biele ale už ich asi niet. Stymi by sa dalo čarovať, veď fondán sa v cukrárstve používa.
betka123
Dievčata skuste salonky použit na margot rezy namiesto margotky. Je to mňamka.