Znovu cuketa

Autor receptu: valeri

10 minút
príprava
30-35 minút
na 200 TV °C

Postup

  1. Mladú cuketu v priemere asi 5-7cm nakrájať na kolieska hrubé 1 cm. Poukladať na suchý pekáč, popichať hrubšou vidličkou na mäso a pokvapkať hojne sójovou omáčkou a posypať ostatnými koreninami.
  2. Ostatnú zeleninu tiež pokrájať na väčšie kusy, ako keď robíme jednohubky. Slaninku na plátky a syr tiež.
  3. Potom všetko ukadáme na pripravenú cuketu v ľubovoľnom poradí, navrch príde syr. Pri pečení to trošku mení tvar, preto som to pripichla všetko špáradlom, aby sa mi to nezošuchlo z cukety dole,
  4. pekáčik zabalila do alobalu a dala som to do vyhriatej rúry piecť. Takto to vyzerá pred pečením. Po upečení je navrcvhu chrumkavá a vnútri šťavnatá.
  5. Jedla som ju s rohlíkom, ktorý som si namáčala do výpeku. Doporučujem zjesť teplé, prihrievaná mi už nechutila.