Zmes na hrianku(fotorecept)
	        Autor receptu: kajusiqq
	         
	        
	        Možme použiť spišsku klobásu alebo párky ja som použila párky pretože niesom moc 
klobáskova...Môžme použiť aj na topinku alebo iba tak podobne ako lečo:))
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	190 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Plátky zľahka naklepeme.pripravíme si pastu z drvenej rasce,majoránu jednej menšej postruhanej cibule a cesnaku rozotreného so soľou.Mäso dôkladne potrieme pastou z oboch strán a necháme odstáť v chladničke 2-3 hodiny
 - Potom plátky z ľahka obalíme v hladkej múke
 - Na rozohriatej masti prudko opečieme z oboch strán.Pridáme druhu väčšiu cibuľu narezanú na plátky,plátky slaniny a na kolieska pokrájané párky,opečieme posypeme rascou,potom telotu zmiernime a ešte krátko podusíme.(do mäska nepicháme aby šťava nevytiekla)...:))
 - Podávame s varenými zemiakmi.
 - Môžme pripraviť iba tu zmes :)....všetko urobíme podľa postupu a na zvyšku masti si opražíme bagetky:)