Zemiakovo-karfiolová masala (fotorecept)

Autor receptu: methi

Aloo gobi masala.

Postup

  1. Vo woku zohrejeme olej a osmažíme cibuľu, kým nie je priesvitná. Pridáme zázvor a cesnak.
  2. Pridáme zemiaky a karfiol a dobre premiešame. Trošičku podlejeme vodou a dusíme 10 minút prikryté na slabom ohni. Vodu prilievame po trošičkách, podľa potreby. Výsledné jedlo nemá šťavu.
  3. Po 10 minútach pridáme kurkumu, čili korenie, koriander, garam masala, rímsku rascu a osolíme. Premiešame a dodusíme domäkka. Ak treba znova prilejeme máličko vody.
  4. Keď je zelenina mäkká, posypeme nasekanou koriandrovou vňaťou, premiešame a podávame.
  5. Podávame ako zeleninovú prílohu alebo s indickými plackami Naan, Čapati.