Zemiakovo-karfiolová masala (fotorecept)
Autor receptu: methi
Aloo gobi masala. Postup- Vo woku zohrejeme olej a osmažíme cibuľu, kým nie je priesvitná. Pridáme zázvor a cesnak.
- Pridáme zemiaky a karfiol a dobre premiešame. Trošičku podlejeme vodou a dusíme 10 minút prikryté na slabom ohni. Vodu prilievame po trošičkách, podľa potreby. Výsledné jedlo nemá šťavu.
- Po 10 minútach pridáme kurkumu, čili korenie, koriander, garam masala, rímsku rascu a osolíme. Premiešame a dodusíme domäkka. Ak treba znova prilejeme máličko vody.
- Keď je zelenina mäkká, posypeme nasekanou koriandrovou vňaťou, premiešame a podávame.
- Podávame ako zeleninovú prílohu alebo s indickými plackami Naan, Čapati.
|