Zemiakové toliare so smrčkami a s ovčím syrom 
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť, olúpeme a najemno postrúhame. Postrúhané a dobre vychladené zemiaky zmiešame s múkou a vajíčkami a osolíme. Vznikne mierne lepkavé cesto, z ktorého vytvarujeme toliare, ktoré uvaríme v osolenej vode. 
 - Koreňovú zeleninu ošúpeme a nakrájame na rezančeky, osolíme a sparíme. Medvedí cesnak narežeme na rezančeky.
 - Na panvičke necháme stopiť maslo, do ktorého vložíme uvarené zemiakové cestoviny, smrčky, rezaný cesnak, posolíme, prehodíme a servírujeme na tanier. Na hotové zemiakové cestoviny rozdrobíme ovčí syr a posypeme zeleninou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |