Zeleninový hrniec
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Cibuľu nakrájame nadrobno, hrášok vylúpeme zo strukov, tekvicu olúpeme a dužinu nakrájame na kocky. Kukuričné klasy zbavíme listov, očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok a rozštvrtíme. 
 - Zelenú papriku umyjeme, očistíme a nakrájame na prúžky. Zemiaky umyjeme, olúpeme a nakrájame na kocky, cesnak očistíme a popučíme. Na veľkej panvici rozohrejeme olej, pridáme slaninu nakrájanú na malé kocky a opražíme na nej nakrájanú cibuľu dozlata. 
 - Pripravenú zeleninu, cesnak a zemiaky prisypeme do panvice, pridáme majorán, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a prípadne trocha zalejeme studenou vodou. Zakryjeme a všetko spolu dobre podusíme. Podávame posypané nastrúhaným syrom a zelenou petržlenovou vňaťou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |