Zeleninové rezance z woku (fotorecept)

Autor receptu: enerrgizer

začal sa ázijský týždeň v jednom nemenovanom Lídli a ja som dostal chuť na niečo bezmäsité, ba až skoro vegetariánske...

3
porcie
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Postup

  1. ...nakrájame si zeleninu na jemno, asi takto...nepísal som množstvá, každý si namieša podľa svojej chuti...
  2. ...uvaríme rezance podľa návodu, tie moje stačilo namočiť do vriacej vody. Zeleninka je nakrájaná, tak dáme rozpáliť wok, ale nie až tak, aby sa nám prepálil olej :-) a postupne pridávame zeleninu, začíname cibuľou, cesnakom, potom pridáme ďumbier, kapustu, mrkvu, papriku a nakoniec čili papričku, opekáme len chvíľku cca 1-2 minútky...
  3. ...pridáme sójovú omáčku, dochutíme soľou a sezamovým olejom a pridáme rezančoky :-) chvíľku opekáme. Kto chce, môže k zeleninke pridať aj nakrájanú dusenú, alebo inak týranú šunku...dobrú chuť