Zelená kaša zemiaková

Autor receptu: patroveckypitrs

Tuto kašu ste už videli v recepte králik na červenom víne tak Vám opíšem postup výroby. Ták tele novela pokračuje.

6 - 8
porcií
15 minút minút
príprava
30 minut minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Očistené a nakrájané zemiaky dáme variť do hrnca osolíme. Keď sú zemiaky skoro uvarené pridáme mrazený hrášok a kukuricu z konzervy povaríme chvíľu nie dlho lebo hrášok stratí lahodnú chuť.
  2. Počas varenia zemiakov si na oleji restujeme cibuľu ku koncu restovania pridáme prelisovaný cesnak premiešame a odstavíme a do horúceho dáme pokrájanú petržlenovú vňať pomiešame a necháme postať.
  3. Zemiaky odložíme zo sporáka vodu zlejeme a pridáme maslo, mlieko, cibuľu pripravenú dobre premiešame. Napokon rozmixujeme a môžme podávať.
  4. Podávame k vaječným jedlám k bielemu mäsu, alebo aj samotnú zo zeleninou môžme konzumovať. Prajem dobrú chuť.