Zelená kaša zemiaková
Autor receptu: patroveckypitrs
Tuto kašu ste už videli v recepte králik na červenom víne tak Vám opíšem postup výroby.
Ták tele novela pokračuje.
6 - 8 porcií |
15 minút minút príprava |
30 minut minút tepelná úprava |
Postup
- Očistené a nakrájané zemiaky dáme variť do hrnca osolíme. Keď sú zemiaky skoro uvarené pridáme mrazený hrášok a kukuricu z konzervy povaríme chvíľu nie dlho lebo hrášok stratí lahodnú chuť.
- Počas varenia zemiakov si na oleji restujeme cibuľu ku koncu restovania pridáme prelisovaný cesnak premiešame a odstavíme a do horúceho dáme pokrájanú petržlenovú vňať pomiešame a necháme postať.
- Zemiaky odložíme zo sporáka vodu zlejeme a pridáme maslo, mlieko, cibuľu pripravenú dobre premiešame. Napokon rozmixujeme a môžme podávať.
- Podávame k vaječným jedlám k bielemu mäsu, alebo aj samotnú zo zeleninou môžme konzumovať. Prajem dobrú chuť.