Žeby čína? (fotorecept)
	        Autor receptu: afataga
	         
	        
	        Varácia na čínsku kuchyňu
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	8 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Z uvedených surovín som urobila marinádu a pokrájané prsia som marinovala cez noc, ráno som si namočila huby a potom som ich varila vo vode 20 min.
 - Do rozpáleného woku som dala olej a mäso som prudko opiekla v dvoch várkach, aby sa rýchlo zatiahlo a nezačalo sa dusiť, vybrala som ho a dala bokom
 - Do woku som dala nakrájanú papriku a opekala som ju, asi za minútu som pridala aj cuketu a zas chvíľu opekala, pridala som aj sójovú omáčku
 - Pridala som lievik, vodu, v ktorej sa varil som si odložila, ešte sa zíde
 - Rýchlo som premiešala,  vrátila som do woku mäso, pridala som sečuánske korenie podrvené v mažiari, ryžové víno a chilli, mala som v pláne dať aj bambusové výhonky, ale som si na ne neskoro spomenula :-)
 - Toto víno:
 - Zas som premiešala, nechala minútku prehriať, vo vode z húb som rozmiešala škrob, pridala som do woku a rýchlo som miešala cca 2 min., ochutnala som a trochu prisolila
 - Príloha: ryža...
 - ... a akýsi pokus o čínsky šalát :-)
 - Novembrová záhrada :-)