Zdravý chlebík z pekárničky (fotorecept)
Autor receptu: renama
U nás patrí medzi tie najobľúbenejšie, je chutný a mäkký aj na druhý deň, pokiaľ z neho niečo ešte zostane :) .
15 porcií |
60 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Tieto suroviny vyjdu na 750g chlebík. Pridávam obrázok akú múku, cukor a soľ som použila
- Suroviny postupne pridávame do pekárničky. Najprv voda, soľ,cukor,múka a nakoniec droždie. Ja si zapnem program miesenie a kysnutie, ktorý trvá cca 1 hod. a potom dám samostaný program pečenie na 1 hod. Takto sa mi to osvedčilo, chlebík sa mi vždy vydarí, je mäkký, krásne vykysnutý. Ak máte radi zmenu, stačí pri miesení do cesta pridať rascu alebo cesnak alebo iné korenie a budete mať stále vynikajúci zdravý a pritom stále iný chlebík.
- Tak dobrú chuť :)