Zdravé tekvicovo-pomarančové cupcakes 
	        Autor receptu: sweetlaab
	         
	        
	        Tento recept je z maskarpone zmiešaným s nízkotučným tvarohom a gréckym 
jogurtom. Je sfarbený oranžovými farbami  z Hokkaido tekvice, ktorá obsahuje veľa 
vitamínu A a má sviežu príchuť z pomaranča. Ozdoba s pomarančovým nízkotučným 
karamelom a ozdobné hviezdičky z kandizovaného pomaranča môžu tento cupcake 
spraviť aj vianočným zákuskom. Viac na 
http://danieladanaphotographer.blogspot.sk/2015/12/healthy-pumpkin-orange-
cupcakes-zdrave.html
| 		  
				  	  
				  	12 porcií  | 
				  	  
				  	90 minút príprava  | 
				  	  
				  	80 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Zmiešame cukor, vajíčka, olej, potom pridáme mlieko a vymiešame
 - Vmiešame preosiatu múku s kypriacim práškom
 - Pridáme koreniny, soľ a šťavu
 - Vmiešame tekvicové pyré, ktoré sme pripravili z pečenej Hokkaido tekvice nakrájanej na malé kocky a zmiešanej s 2 lyžicami olivového oleja; dali sme ju na plech a piekli 30 min pri 180 °C do zmäknutia a mierneho opraženia
 - Papierové košíčky naplníme do 3/4 objemu s cestom , ktoré dáme potom do formičky na 12 mufinov/cupcakes, pečieme asi 45 – 60 min pri 180 °C, alebo pokiaľ špáradlo zostane čisté keď ho vytiahneme zo stredu koláčika
 - Plnka:
Všetky zložky zmiešame a mixujeme s ručným šľahačom, aby sme krém nadýchali, predtým odstránime všetku vodu a srvátku, ktorá môže byť v jogurte, alebo tvarohu
 - Krém necháme chladiť, aby spevnel, potom cukrárskym vreckom nanesieme stuhnutý  krém na 12 vychladených cupcakes, koláčiky udržujeme v chlade
 - Ozdobíme s kandizovaným pomarančom a pomarančovým karamelom pripraveným domácim receptom, ktoré sú uvedené na 
http://danieladanaphotographer.blogspot.sk/2015/12/healthy-pumpkin-orange-cupcakes-zdrave.html