Závitky z diviaka plnené sušeným ovocím

Autor receptu: redakcia

4
porcie
45 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Diviačie stehno nakrájame, vyklepeme, osolíme, okoreníme a na panvici pripravíme plnku: Opražíme slaninku, pridáme cibuľku, kyslú kapustu, jabĺčko nakrájané na kocky a sušené ovocie. Premiešame a dochutíme.
  2. Diviačie mäso naplníme a dáme prikryté a podliate piecť do rúry pri teplote 160 °C. Mäso odokrývame až pred podávaním, má tendenciu očernieť.
  3. Kukuričná kaša: Vodu s mliekom osolíme a dáme variť. Do vriacej tekutiny za stáleho miešania prisypávame kukuričnú krupicu. Dochutíme cibuľkou osmaženou na oleji.