Závitky z diviaka plnené sušeným ovocím
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
45 minút príprava |
50 minút tepelná úprava |
Postup- Diviačie stehno nakrájame, vyklepeme, osolíme, okoreníme a na panvici pripravíme plnku: Opražíme slaninku, pridáme cibuľku, kyslú kapustu, jabĺčko nakrájané na kocky a sušené ovocie. Premiešame a dochutíme.
- Diviačie mäso naplníme a dáme prikryté a podliate piecť do rúry pri teplote 160 °C. Mäso odokrývame až pred podávaním, má tendenciu očernieť.
- Kukuričná kaša: Vodu s mliekom osolíme a dáme variť. Do vriacej tekutiny za stáleho miešania prisypávame kukuričnú krupicu. Dochutíme cibuľkou osmaženou na oleji.
|