Zasklenená ovocná bublanina (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Tento zákusok nôžte urobiť aj z čerstvého ovocia.Ja využívam zavaráne ovocie.

30
porcií
10 minút
príprava
10-15 minút
na 170 °C

Postup

  1. Pripravíme si suroviny.
  2. Múku,cukor a pr.do pečiva premiešame a pridáme ostatné.Ja som dala 5 vajec,lebo boli malé.
  3. dobré vymiešame a vylejeme na vymastený a vysypaný plech.
  4. na cesto pokrájame scedené ovocie.Upečieme.
  5. Pekne upečený,ovocie ostane hore.
  6. odmeriame šťavu a sirup a dolejeme vodu. Ak by niekto chcel urobiť z čerstvého ovocia,tak potom puding uvaríme z 1 l. ovocnej malinovky.
  7. Uvaríme puding.
  8. Puding vylejeme na koláč a rovnomerne rozotrieme.Necháme vychladnuť.
  9. Vychladnúty pokrájame.