Zasklenená ovocná bublanina (fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Tento zákusok nôžte urobiť aj z čerstvého ovocia.Ja využívam zavaráne ovocie.
30 porcií |
10 minút príprava |
10-15 minút na 170 °C |
Postup
- Pripravíme si suroviny.
- Múku,cukor a pr.do pečiva premiešame a pridáme ostatné.Ja som dala 5 vajec,lebo boli malé.
- dobré vymiešame a vylejeme na vymastený a vysypaný plech.
- na cesto pokrájame scedené ovocie.Upečieme.
- Pekne upečený,ovocie ostane hore.
- odmeriame šťavu a sirup a dolejeme vodu. Ak by niekto chcel urobiť z čerstvého ovocia,tak potom puding uvaríme z 1 l. ovocnej malinovky.
- Uvaríme puding.
- Puding vylejeme na koláč a rovnomerne rozotrieme.Necháme vychladnuť.
- Vychladnúty pokrájame.