Zapekaná treska
	        Autor receptu: katyperry31
	         
	        
	        Tento recept je na štýl "čo dom dal", chcela som si pripraviť tresku zdravo, ale aj chutne a 
tak vznikla nasledovná kombinácia úplne bežných surovín, zato naozaj chutná a vydarená. 
Viac mojich receptov nájdete aj na mojom blogu www.fitrecepty.blogspot.sk  
Postup
- Malý pekáč jemne vymastíme maslom a poukladáme doň rozmrazené posolené a okorenené filety. 
 -  V malej miske zmiešame PL majonézy, horčice a sušený cesnak. Množstvo prispôsobíme podľa toho, koľko máme rýb. 
 -  Filety potrieme touto zmesou, poukladáme na ne zopár tenučkých plátkov masla a posypeme strúhaným tvrdým syrom. Nakoniec ešte posypeme sušeným tymiánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 220°C asi 20 minút.