Zapekaná treska

Autor receptu: katyperry31

Tento recept je na štýl "čo dom dal", chcela som si pripraviť tresku zdravo, ale aj chutne a tak vznikla nasledovná kombinácia úplne bežných surovín, zato naozaj chutná a vydarená. Viac mojich receptov nájdete aj na mojom blogu www.fitrecepty.blogspot.sk

Postup

  1. Malý pekáč jemne vymastíme maslom a poukladáme doň rozmrazené posolené a okorenené filety.
  2. V malej miske zmiešame PL majonézy, horčice a sušený cesnak. Množstvo prispôsobíme podľa toho, koľko máme rýb.
  3. Filety potrieme touto zmesou, poukladáme na ne zopár tenučkých plátkov masla a posypeme strúhaným tvrdým syrom. Nakoniec ešte posypeme sušeným tymiánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 220°C asi 20 minút.