Vykostené mäsko jemne vyklepeme vo fólii, aby sme neofŕkali linku aj seba.
Trochu zasolíme a necháme chvíľu odpočívať.
Potom rezne obalíme v múke.
Z vajíčka mlieka a hrubej múky si pripravíme cesto husté asi ako na palacinky. V ňom z oboch strán omáčame rezne.
Opatrne prenesieme na rozpálený tuk a chvíľu z oboch strán vysmážame.
Podávame so zemiakmi na cibuľke a trochu mletej červ. papriky ( u nás tomu hovoríme " krumplyšterc " alebo " krumplypaprikáš " ) a so šalátom. Verte mi, že toto je skoro ako hovorieva šéfkuchár Žídek, " Nebíčko v papuľke ". Dobrú chuť!
Na masti alebo oleji speníme cibuľku- jemne do zlatova.
Zemiaky sme si urobili skôr na pare a potom sme ich šupli na cibuľku. Prifarbili sme ich mletou červenou paprikou a dochutili soľou. No a príloha k rezňom je tu.