Zabíjačkový guláš

Autor receptu: redakcia

6
porcií
30 minút
príprava
150 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso na zabíjačkový guláš robíme z krkovičky, ktorú vykostíme a nakrájame asi na 2 cm kocky. Aj ďalšie použité mäso (okrem bravčového mozočku) nakrájame na kocky.
  2. Do zlatista opražíme nakrájanú cibuľku, pridáme nakrájané mäso a zmes bravčových vnútorností.
  3. Pridáme mletú červenú papriku a za občasného miešania a mierneho podlievania teplou vodou dusíme do vysmaženia na tuk.
  4. Potom trošku osolíme, pridáme odblanený bravčový mozoček a cesnak. Podlejeme vodou, lepšie však vývarom, a dovaríme, až kým sa tuk neoddelí od šťavy a mäso je mäkké.