Zabíjačková koštovka (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Na večer, keď sa všetky práce okolo zabíjačky skončili, my ženy sme mali upratané, umyté haldy veľkých hrncov, podávala sa zabíjačková koštovka...na plech sme dali jaternice, klobásky, kusy mäsa a zbytkov, aby sme všetci svorne posúdili, aký bol náš mäsiar šikovný a ako sa mu darilo dochutiť všetky zabíjačkové výrobky...podávala sa aj skvelá zabíjačková kapustnica...

60 minút
príprava
40 minút
na 200 °C

Postup

  1. Čerstvú bravčovú krkovičku som opiekla zo všetkých strán na masti..opečené mäaso uložím na plech a dopečiem...spolu sa pečú aj jaternice a klobásky...
  2. jaternice a klobásky na opekanie..
  3. uvarila som zemiaky v osolenej vode do polovice a potom som ich uložila na panvicu opecť do chrumkava..
  4. Keď je všetko upečené , uloží sa na tanier a môže sa večerať...
  5. pripravené misy...zo všetkého trošku..
  6. podľa chuti, komu čo pochutí...dobrú chuť..