Zabíjačková koštovka (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Na večer, keď sa všetky práce okolo zabíjačky skončili, my ženy sme mali upratané,
umyté haldy veľkých hrncov, podávala sa zabíjačková koštovka...na plech sme dali
jaternice, klobásky, kusy mäsa a zbytkov, aby sme všetci svorne posúdili, aký bol náš
mäsiar šikovný a ako sa mu darilo dochutiť všetky zabíjačkové výrobky...podávala sa aj
skvelá zabíjačková kapustnica...
60 minút príprava |
40 minút na 200 °C |
Postup
- Čerstvú bravčovú krkovičku som opiekla zo všetkých strán na masti..opečené mäaso uložím na plech a dopečiem...spolu sa pečú aj jaternice a klobásky...
- jaternice a klobásky na opekanie..
- uvarila som zemiaky v osolenej vode do polovice a potom som ich uložila na panvicu opecť do chrumkava..
- Keď je všetko upečené , uloží sa na tanier a môže sa večerať...
- pripravené misy...zo všetkého trošku..
- podľa chuti, komu čo pochutí...dobrú chuť..