Vypražené filety z treskovitých rýb v smotanovom cestíčku (fotorecept)
	        Autor receptu: danculka
	         
	        
	        Toto cestíčko používam na všetko,s prímesou korenín je vždy iné raz rozmajrím,inokedy kôpar, vegeta...
Postup
- Filety posypeme korením na ryby a potrieme horčicou,necháme trošku odstáť...
 - zatial si urobíme cestíčko ,zo smotny ,vajíčok,múky,vegety a rozmarínu/sušený ,drvený/
 - medzitým si dáme variť zemiaky, pokrájané na kolieska s troškou soli.......
 - filety obalíme v múke a potom v cestíčku a vypražíme na oleji....
 - cestíčko,ktoré zostalo podlejeme vývarom z bujónu  asi 2dl a prevaríme a pridáme 5pl kôpru a dostaneme hustú kôprovo- smotanovú omáčku,do ktorej pridáme balzamico ocot a citronovú šťavu, asi 2 čl a omáčku použijeme na preliatie zemiakov a filiet pri servírovaní....
 - Zemiaky podávame len varené preliate omáčkou...priložíme teplé filety a môžeme konzumovať...dobrú chuť.