Vyprážaný údený syr s moravským mäsom, šampiónom a grilovanou mrkvou

Autor receptu: shukvacik

Nemám moc, čo povedať k tomu receptu, proste mi niečo napadlo, skúsil som a výsledok stál zato. Vyprážaný syr poznáme asi každý, obľúbené jedlo deti, ale aj dospelých. Tak som skúsil niečo, čo som ešte nevidel a pasovalo to k sebe.

4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Údený syr nakrájame na cca 100 g plátky, pridáme plátok moravského mäsa a plátok šampiňónu, obalíme v hladkej múke a vo vajci a v strúhanke dva krát. Vyprážame na rozpálenom oleji z každej strany kým syr nieje pekne hnedý.
  2. Na grilovanú panvicu si dáme kvapku olivového oleja a nakrájanú mrkvu obalenú v korení (americké zemaky) poriadne ugrilujeme, aby bola mrkva chrumkavá.
  3. Podávame so zemiakovou kašou a kečupom alebo tatárskou omáčkou. Prajem Vám dobrú chuť.