Výborná kapustnica z domácich surovín/fotorecept/
	        Autor receptu: izabella929
	         
	        
	        Kapustnicu varievam v rôznych prevedeniach...raz s klobáskou, inokedy s údeným 
mäskom, občas aj s jedným aj druhým spolu a dnes aj so zemiakmi...
| 
				  	  
				  	120 minút príprava  | 
				  	  
				  	120 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Najprv som si pripravila všetky suroviny...vybrala som kapustu zo suda a pokrájala na menšie kúsky.. na rajnicu som si dala masť, keď sa roztopila, pridala som pokrájanú cibuľku..
 - Do cubuľky som hneď pridala polovicu z klobásky pokrájanú na kolieska a spolu som ich popražila..pridala som lyžicu cukru, nechala zkaramelizovať a hneď som pridala kapustu..pražila som všetko za občasného miešania 15 min..
 - Potom som pridala červenú mletú papriku a čierne mleté korenie..všetko som zaliala studenou vodou..vložila som do kapusty údenú rebro, surové rebro a zbytok klobásky v celosti..nechala som variť približne hodinu a pol...Keď bolo mäso aj klobáska uvarené, vybrala som ich na tanier na pokrájanie..
 - Nechala som ho vychladiť a pokrájala na menšie kúsky..
 - Pokrájané mäsko aj klobásku som dala zpäť do kapustnice..
 - Pridala som aj namočené, dobre umyté a prepláchnuté hríby...
 - Naliala som do kapustnice domáci rajčinový pretlak a vlastný cesnak zo záhrady...
 - Ešte som ju nechala prejsť varom, dochutila podľa potreby korením a odstavila zo sporáka...dobrú chuť..